Toshiba inverteres klímák

A Toshiba készülékek jellemzője a kiváló minőság kompromisszumok nélkül. Az elmúlt 30 évben számos technikai újítást vezettek be. A világon elsőként kezdték gyártani az Inverter vezérlésű lakossági klímákat.

TOSHIBA
Küldetésünk?
Jobb levegőminőség!
Otthonunkban a kényelem sokkal többet jelent a hőmérséklet egyszerű szabályozásánál. A család közérzetének javítása érdekében érdemes befektetni egy TOSHIBA klímaberendezésre. A klimatizálás a hőmérséklet szabályozásától, a levegő tisztításán át egészen annak dezodorálásáról szól. a levegő megtisztítása a szennyeződésektől a természetes, növényi anyagok alkalmazásával ugyan úgy hozzátartozik mint a kellemetlen szagok és baktériumok kiszűrése.
Az, hogy milyen jól működik egy inverter vezérelt klímaberendezés alapvetően a három legfontosabb alkotóelem hatékonyságától függ: elektronika, motor, kompresszor. A TOSHIBA egyenlő arányban fordít figyelmet minden alkotóelemre és a siker önmagáért beszél.

TOSHIBA MEGNÖVELT SZAVATOSSÁG 10 ÉVRE!

Toshiba 10 évre hosszabbítja a klímaberendezés teljeskörű garanciáját az alábbi feltételekkel:
– A garancia kizárólag Toshiba split lakossági mono és multi (Resident) klímaberendezésekre vonatkozik!
– A 10 év garancia évente két alkalommal cégünk által elvégzett karbantartás esetén!
– A garancia csak az eredeti garancialevél kitöltésével, továbbá meghosszabbított garanciális szerződés megkötésével és annak díjával, illetve a fenti karbantartás elvégzésével együtt érvényes.

További jellemzők a termékeikről:
– Modern, fehér lapos panel
– Új távirányító a csomagban
– One touch my comfort gomb
– Új ’7in1′ szűrőrendszer (mint SKV)
– Nagy porszűrő, Super-Oxi Deo- és Super-sterilizáló szűrő
– Nagyon halk üzemelés
– 5 ventilátorsebesség szint + automata üzemmód
– Hűtő- és hőszivattyús model
– Öntisztító funkció

Automata tisztítás: A klímakészülékek ,,szagának” fő oka a hőcserélőn megtelepedő penész. Ha a készüléket hűtési üzemben hagyományos módon kapcsoljuk ki, a penészgombák és baktériumok megtelepedhetnek a hőcserélő nedves felületén. Az automatikus tisztítási funkció kiszárítja a nedves hőcserélő felületet, megakadályozva ezzel a penész megtelepedését.

IAQ szűrőrendszer: Az IAQ szűrő esetében az ezüst és a tejsavenzimek hatnak hatékonyan a szennyeződések, vírusok és baktériumok ellen, és segítenek a levegőt tisztán és egészségesen tartani.
Dezodoráló hatás: Abszorbeálja a füstöt, a gőzöket és a kellemetlen szagokat a levegőből.
Antibakteriális hatás: A baktériumok 99%-át elpusztítja.
Penészedést megakadályozó hatás: Megakadályozza a penészképződést.

Toshiba porszűrő: A Toshiba klímaberendezések szériatartozéka a nagy, mosható műanyag szűrő, amely lefedi az egész hőcserélőt és a levegőt már a belépéskor megtisztítja a durva szennyeződésektől, illetve porszemcséktől. A jó hatásfok fenntartása érdekében javasolt a szűrőt rendszeresen szappanos vízzel megtisztítani.

A Toshiba AvAnt Inverter oldalfali klímaberendezés a nagy sikerű Hybrid Inverter tipus méltó utódja. A Kiemelkedően hatékony Toshiba technológia két fontos szabályozó rendszert kombinál a maximális kényelem biztosítása és a maximális energia megtakarítás érdekében: PAM (Puls Amplitude Modulation), amely maximális teljesítményt generál indításkor, és a PWM (Pulse Width Modulation), amely optimalizálja a hatékonyságot, amint elértük az ideális szobahőmérsékletet.
A Toshiba AvAnt Inverter légkondicionáló berendezés ideális és költségtakarékos megoldás azok számára, akik még olcsóbban szeretnének jó minőségű Inverteres klíma készüléket vásárolni.
A kifinomult formával rendelkező klímaberendezés
3 az 1-ben szűrőrendszerrel, aktivszenes katechin szűrővel, halk beltéri egységgel, és energiatakarékos fogyasztással három különböző teljesítményben kapható.

– Egyenáramú- Hybrid- Inverter technológia kettős forgódugattyús kompresszorral, PAM-mel és PWM-mel
– Japán termékfejlesztés
– R410A hűtőközeg
– Kiváló energiahatékonyság, “A” energiaosztály /10 és 13-as modellek
– 3 az 1-ben szűrőrendszer, nagy felületű porszűrő, anti penész réteggel
– Super fertőtlenítő szűrő, bambusz- és ginkó kivonattal, bioenzimek tartalommal
– Super Oxi-Deo szűrő, zeolit és más organikus anyagokkal
– Öt különböző ventillátor sebességszint, Optimális levegőelosztás
– “One-touch-my-comfort” funkció
– Öntisztító funkció, szárítás, párátlanítás
– Könnyű, praktikus kezelhetőség
– Éjszakai üzemmód, automatikus újraindítás, 24 órás programozhatóság
– Akár 10 év garancia, prémium minőség
– Csendes működés, alacsony zajszint, infra távirányító
– Gyorshűtés,- fűtés funkció -15°C-ig