Gree inverteres klímák

GREE klíma, fogalom a hűtéstechnikában világszerte. A márka 2015-ben az elsőszámú klíma márka lett a világon, majd elnyerte a 2016-os, Rióban rendezett nyári olimpia beszállítói pályázatát.

A Gree Co. 1991-ben alakult, 2009-re elnyerte a világ legnagyobb klímagyártója címet. Jelenleg 6 saját gyártóüzemmel, több országban van jelen. Brazília, Pakisztán, Kína,éves gyártókapacitásuk 27millió készülék. A Gree gyár megközelítőleg 3000 műszaki megoldási szabadalom birtokosa.

 

Jelenleg a világ 200 országában forgalmazzák a Gree készülékeket, kutatás fejlesztésben élen járnak.

A cég kizárólag klímákkal foglalkozik, nincs mellette TV, Mosógép, DVD lejátszó, … fejlesztése, gyártása. Minden emberi és anyagi erőforrásukat egyetlen területre a klíma fejlesztésre/gyártásra koncentrálhatják.

Érdekesség, hogy 2012-től a GREE Electric Appliances felkérte a nemzetközi szupersztárt Jackie Chan-t, hogy legyen a GREE márkanév marketingkampányának főszereplője. A televíziós reklámokat már javában sugározzák a  csatornák, de a szupersztárral történő reklámozás kiemelkedő célja a márka nemzetközi ismertségének javítása.

 

Tekintse meg GREE klíma választékunkat, és klímaszerelési ajánlatunkat!

 

A Gree készülékek legfontosabb tulajdonságai:

Intelligens leolvasztás funkció:

A leolvasztó funkció működése egyszerű. Ha a hőmérséklet -5°C alá csökken, nagy valószínűséggel fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás 40 percenként működésbe lép, ami nagyban növeli a fűtés hatásfokát. Az új intelligens leolvasztás mód tökéletes leolvasztást fog eredményezni az Ön gépe számára, amennyiben a környezeti hőmérséklet megegyezik a cső hőmérséklettel. Így ez az ismétlődő leolvasztó funkció, nemcsak megvédi az elektromos egységet, hanem jobb hatásfokú fűtést tesz lehetővé. Nyilvánvalóan ez egy jó megoldás, amivel Ön téli üzemmódban jobb fűtés hatásfokot érhet el.

Memória funkció:

Feszültség kimaradás esetén a berendezés automatikusan megtartja a beállított funkciókat. Így Önnek nem kell bajlódnia az újra programozással, és amennyiben a feszültség helyreáll, a berendezés automatikusan indul az eredetileg beállított értékekkel. Ez különösen alkalmas azokon a helyeken, ahol nem tartózkodnak folyamatosan emberek.

Gyors hűtés-fűtés funkció:

A magas hatékonyságú hűtő-fűtő üzemmóddal Ön gyorsabb és erősebb hűtést érhet el.

Üzemállapot kijelzô:

Az előlapon elhelyezett dekoratív digitális kijelzőről Ön mindig le tudja olvasni a készülék minden jellemző működési paraméterét.

Alacsony feszültségű indítás:

Ha a hálózati feszültség 185 V-ra csökken, a GREE berendezések még probléma nélkül tudnak indulni és üzemelni. Különösen nyári energiafogyasztási csúcs alkalmával lehetséges a hálózat feszültségének csökkenése, de Önnek nem kell számolni indítási problémával, a klímagépe ekkor is ellátja feladatát.

Különféle egészségügyi szűrők:

A GREE különösen figyel az Ön megfelelő egészséges környezetének létrehozására. Rendelhető szűrő az eredeti zöld teából készített filter, aminek baktérium- és vírusfelfogó hatása kiemelkedő, és kifejezetten a dohányfüst semlegesítésére szolgáló anti-tabacco filter.

Csendes üzem:

A levegő befújásának módja egy modern szimulációs technológia által lett fejlesztve a zaj csökkentése érdekében a beltéri és a kültéri egység esetén is, hogy ne zavarja az Ön és környezete nyugalmát.

Időzítés:

Amikor a berendezés nem működik, az időzítővel 0-24 óra között állíthatjuk be a kíván indítási időt, amikor a berendezés az előre beállított értékek szerint indul és üzemel. Amikor a berendezés működik, az időzítővel 0-24 óra között állíthatjuk be a kíván leállítási időt, amikor a berendezés automatikusan leáll, így igazodva az Ön igényeihez.

Légszűrőrendszer:

A beépített többrétegű szűrőrendszer az Ön szobájának levegőjéből nagy hatásfokkal szűri ki az ártalmas szennyeződéseket, baktériumokat.

Aktív szén szűrő:

Az aktív szénszűrő a keresztül haladó levegőből a mikroszkopikus szennyeződésen kívül a kellemetlen szagokat és gázok egy részét is közömbösíti.

Intelligens előlap:

Az Ön berendezésének előlap panelje zárva van, amennyiben nem működik. Bekapcsolás esetén a befúvó és az elszívó rész is megfelelő helyzetet vesz föl.

Páramentesítés üzemmód:

Magas páratartalom esetén, amennyiben Ön úgy akarja, a hőfoktól függetlenül a berendezésnél be tudja kapcsolni a nagy hatékonyságú párátlanítási funkciót.

 Plazma szűrő: Elektrosztatikusan feltöltött belső szűrőrendszer, még hatásosabb levegőminőség javítása céljából, a legkisebb méretű porszemcséket is képes kiszűrni.

Antiallergén szűrők: A szűrőn lévő bevonat ártalmatlanítja az allergéneket.