Fujitsu inverteres klímák

A világszerte ismert és népszerű japán Fujitsu klímaberendezések gyártó Fujitsu-General Ltd. 1985-ben alakult, de a cég története sokkal korábban, már 1936-ban kezdődött, ekkor alapították elődjét a Yaou Shoten Ltd.-et, amely háztartási elektronikai berendezések gyártásával foglalkozott.

1955-ben, felépült a Kawasakiban található gyár, a cég új nevet kapott, és már Yaou Denki Ltd. néven került bevezetésre a Tokiói Tőzsdére. Az egyik legfontosabb mérföldkő a cég életében 1971-ben következett be, amikor bemutatták a mai klímák elődjét, az egyszerűen szerelhető „min min” kazettás klímaberendezést. Ezt követően indult a Közel-keleti és afrikai értékesítési hálózat kiépítése és megkezdődött a termékek exportja. A cég 1984-ben lépett szövetségre a Fujitsu Ltd-vel, ezzel kialakítva a cég mai nevét: Fujitsu –General Ltd. amely azóta a világ egyik legnagyobb klímagyártója az általa gyártott 3 márkával: a Fujitsut, a Generalt és a Fuji Electricet.

Egyértelműen állíthatjuk, hogy a Fujitsu klíma az a szerkezet, amelyről a világ valamennyi szegletében is tudakozódunk, egészen biztosak lehetünk a elégedett válaszokban. A piac egyik legkívánatosabb és legkeresettebb védjegye az évek elteltével az állandóan erősödő versenytársakkal szemben is megtartotta pozícióját.

A Fujitsu a minőséget és megbízhatóságot nyújtja mindenki számára. A kitűnő minőség mellett a berendezések ár-érték aránya is a világ éllovasai közé emeli a márkát, mindezt úgy, hogy a választható modellek száma nagyon széles spektrumon mozog. A kiváló minőség mögött az alkatrészek csúcstechnológiája áll, a Fujitsu által készített klímák haladnak a korral, a fejlesztések során mindig a növekvő igények kiszolgálása a legfontosabb cél.  Az innováció az arculatban is érezhető, a klímák újszerű dizájnja esztétikailag is a tökéletesség iránti elkötelezettséget sejteti.

A Fujitsu a világon csaknem egyedüliként akár tíz év garanciát is vállal gyártmányaira.

 

Tekintse meg FUJITSU klíma választékunkat, és klímaszerelési ajánlatunkat!