Fisher inverteres klímák

A Fisher Klíma amerikai székhelyű cége európai mérnökök által megtervezett klímaberendezéseket forgalmaz. A termékek 1999 óta ismertek Magyarországon és ezen idő alatt körülbelül 50 ezer berendezést telepítettek úgy, hogy a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el!

Ha Ön Fisher klímaberendezést vásárol, akkor a legtöbb extra funkció mellett az extra takarékosság előnyeit is élvezheti!

A termékek filozófiája: Olyan berendezéseket álmodunk, melyek stabil és megbízható hűtőkörükkel alapozzák meg a termék alapfunkcióit, és erre épül egy speciális extra funkciókból álló értéknövelés.

Bár a Fisher márka nem tartozik a vezető, legismertebb 5 multinacionális márkanév közé, több világmárka értékesítési mennyiségét is megelőzi Magyarországon! 1999 óta több mint 50.000 készülék került telepítésre, és a meghibásodást sikerült 1% alatt tartani!

A világ jelenlegi klímaberendezés gyártása 3 régióban összpontosul: Korea, Thaiföld és Kína. A Fisher portfóliója 4 gyárban kerül legyártásra, Kínában olyan vezető gyárakban, ahol több mint 100 ismert márka között a legismertebb japán berendezések készülnek. Ez a kiemelkedő szakmai háttér a kiváló minőség egyik biztosítéka!

Tekintse meg FISHER klíma választékunkat, és klímaszerelési ajánlatunkat!